F A K E S M I L E

ENTRY ABOUT LINKS STUFFS BANNER CREDIT FACEBOOK NEWER OLDER +FOLLOW
GIVEAWAY






MY EARNING



You
IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013
Thursday, 31 January 2013 - Permalink - {2}

Assalamualaikum semua . Salam Jumaat . :)  Bismilahirahmanirrahim . Hari ni nak join satu GA awesome . memang hadiah dia kebabom !! Ternganga mulut Anis untuk seketika . haha .Bagi yang nak join , tekan banner ni ok ?

Anis dah Like Fanpage sponsor dan juga Follow Blog sponsor dan jugak owner giveaway . :) Anis tak sure lah kena like ke tak , tapi Anis like je . Walaupun dia tak suruh kita like . :) Harap-2 lah dapat salah satu hadiah daripada giveaway akak ni . :) Amin Amin Ya Rabbal Alaminn ..
Tarikh Tamat : 28 Februari 2013
Blogger deno said...

deno datang dari segman yg sama.. "intanberlian" :) jemput ke blog deno nanti ya? ^^

http://dayangdeno.blogspot.com/

 
Blogger IntaNBerliaN said...

Thanks join.. :-)

Good luck tau..!!

*esok datang blog saya untuk semak link entry peserta yer.. :-)

 

Post a Comment