F A K E S M I L E

ENTRY ABOUT LINKS STUFFS BANNER CREDIT FACEBOOK NEWER OLDER +FOLLOW
GIVEAWAY






MY EARNING



You
FABULOOUS GIVEAWAY
Thursday, 7 February 2013 - Permalink - {1}

Assalamualaikum , tadi gi blogwalking blog . then terjumpa satu giveaway ni . memang nampak hadiah dia terus melekat , tertarik dgn hadiah yang ditawarkan . Bagi yang nak join , tekan banner ni tau . :)


Syarat-syarat dia teramatlah mudah . simple as ABC uolss . Nak tengok hadiah yang mungkin membuatkan korang terngaga selama seminit ?  harhar . meh sini . bukak mata anda luas-luas . dan focus . *lol* 









Haa , ni baru mukadimah dia . kalau nak tengok hadiah yang lain-2 , korang boleh pergi ke --> SINI . Anis dah join , uolss pulak bila lagi nak join ? cepatlah join yer sebelum due date . nanti karang menangis tak berlagu . sebabnya tak sempat nak join GA yang segempak ini . bukan senang hokeyy nak dapat hadiah mcm ni . seriously , Ains pun macam * WOWWW !* i'm sure you also same with me right ? harhar . K lah . Assalamualaikum . 
Blogger Fara Fiza said...

hye.. saya penganjur Fabuloous Giveaway.. datang check entry.. :) sila pastikan anda ikuti semua syarat yg dittapkan... jika tidak penyertaan anda akn terbatal secara automatik waktu pemilihan pemenang.
tarikh tamat telah di update di entry Fabuloous Giveaway ya.. :) thanks for join and GOOD LUCK!! :)

 

Post a Comment