F A K E S M I L E

ENTRY ABOUT LINKS STUFFS BANNER CREDIT FACEBOOK NEWER OLDER +FOLLOW
GIVEAWAY






MY EARNING



You
I'm KING Of Followers
Saturday, 6 July 2013 - Permalink - {11}



こんにちは, 안녕하세요 , Assalamualaikum.

Segmen ini dilancarkan oleh AtinVIP sendiri . Dimaklumkan bahawasanya segmen ini sudah pun bermula pada 1 Julai dan berakhir pada 31 Julai 2013 . Tujuan AtinVIP melancarkan segmen ini, bagi memudahkan kita semua beramah mesra bersama blogger-blogger lain yang mungkin kita tidak kenali tetapi ingin membaca kisah/diary kehidupan mereka.

Segmen ini juga dibuat kerana ingin melihat sejauh mana kerajinan kita untuk melawat/blogwalking blogger-blogger lain . Oleh kerana itu , AtinVIP akan menaikkan pangkat anda sebagai " I'm KING Of Followers " kerana anda telah melaksanakan kewajipan anda sebagai blogger.

Jika itu yang anda mahukan menjadi 'KING of follower' . Jom sertai segmen yang AtinVIP lancarkan.


Syarat-syaratnya :

1.  Warganegara Malaysia.
2.  Wajib follow blog AtinVIP , Atiqah , Intan. dan LIKE fanpage di bawah ini : 
     
3.  Buat entry bertajuk Segmen " I'm KING Of Followers "
4.  Copy coding entry yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry.
5.  Tinggalkan URL entry anda ke dalam ruangan komen entry ini.


Pemilihan pemenang dan jenis hadiah: 

1. Melihat jumlah follow blogwalking comment yang paling tertinggi akan memenangi topup RM20
2. Pemenang tempat ke-2 dan 3 akan menangi topup RM10.
3. Manakala tempat ke-4 dan 5 akan menangi topup RM5.
4. 2 pemenang saguhati akan dapat header percuma.
5. 8 pemenang saguhati akan dapat cursor percuma.
6. 5 pemenang saguhati , blognya akan direview.

*Jumlah kesemua pendapatan adalah 20. AtinVIP ingin mencari seramai 20 pemenang bertuah.

#___# Takkan tengok je? Jomlah Join!!!

Meriahnya Bulan Jun ?
Sunday, 2 June 2013 - Permalink - {1}

Assalamualaikum semua . erm , semua masih dalam mood cuti kan ? Homework pun tak sentuh lagi . apatah lagi bukak buku . memang tak langsung . haha . Hari ni 2 Jun 2013 kan ? Tarikh yang Anis tunggu-tunggu . Apa yang special dengan tarikh ni ? Well , today is my birthday !

HAPPY BIRTHDAY TO ME ,
HAPPY BIRTHDAY TO ME ,
HAPPY BIRTHDAY TO ME ,
HAPPY BIRTHDAY TO ME ,


Terima kasih Ya Allah kerana memberi hambamu ini peluang untuk bernafas di muka bumiMu ini . 
Anis juga nak ucapkan Selamat Hari Jadi kepada semua blogger yang lahir pada bulan Jun ni . Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki . Amin . 
K lah . Sampai sini jelah coretan Anis pada masa ini . Bye . Assalamualaikum semua . Jazakumullahu khairan kathira .
#TEAMJUNE