F A K E S M I L E

ENTRY ABOUT LINKS STUFFS BANNER CREDIT FACEBOOK NEWER OLDER +FOLLOW
GIVEAWAY






MY EARNING



You
The Longest Giveaway Ever by Ain
Thursday, 7 February 2013 - Permalink - {2}

Assalamualaikum . Salam Jumaat semua . Hari ni nak join GA Ain lagi . Macam biasa I dapat Special Invitation uolss . harhar .  Nak join tekan banner ni tau .


Haaa , lama kan GA ni berlangsung ? Kalau korang nak GA ni cepat tamat . moh la kita ramai-2 join . GA ni akan tutup selepas cukup 250 orang . Selagi tak cukup , selagi tu lah GA ni akan berlangsung sehingga bulan 12 . 
Kata-kata semangat buat Adik Ain :
Akak doakan Ain berjaya dalam exam UPSR dan mendapat keputusan yang cemerlang. Semoga berjaya di dunia dan di akhirat . Aminn . 
Tips :
Erm , akak takdelah tips sangat . tapi , akak cuma share yang biasa-biasa saja ye .
  • Ain perlulah tumpukan sepenuh perhatian di dalam kelas . Menyiapkan segala kerja sekolah yang diberikan oleh cikgu . Dan yang paling penting , mestilah sentiasa berdoa semoga dipermudahkan segala urusan Ain . dan berdoalah supaya Ain menjadi insan yang berjaya di dunia dan di akhirat . :) 
Haa , panjang kan tips tu ? harhar . alahh , tips tu dah biasa korang dengar kan ? ulang mende yang sama je sebenarnya . :) hehe . k lah . out dulu . Bye-2 . Assalamualaikum . :)


Blogger Nurul Ain Atikah said...

terima kasih join GA adek. dan tips yang berguna

 
Blogger Nurul Nadia said...

gud luck..dr segmen yg sama ^_^
http://nnaaqua91.blogspot.com/2013/02/the-longest-giveaway-ever-by-ain.html

 

Post a Comment