F A K E S M I L E

ENTRY ABOUT LINKS STUFFS BANNER CREDIT FACEBOOK NEWER OLDER +FOLLOW
GIVEAWAY






MY EARNING



You
New Year Giveaway by Sheera Aya
Saturday, 29 December 2012 - Permalink - {9}

Assalamualaikum . Alhamdulilah . follower semakin bertambah . naik mendadak tuuu . adalah jugak orang yg baca entry aku lepas ni kan ? haha , kalau tak , bunyi cengkerik je blog ni *krik krik*  So , hari ni Anis nak join satu giveaway akak cantik . hehe . Bilalah aku nak buat giveaway pulak yer ? teringin den nak buat . nantilah...


banner ni teramatlah kawaii , kan ? nak join , macam biasa . tekan je banner kawaii tu dan secara aotumatik anda akan terbang ke blog akak cantik *ehhh ?* . hahaha . 

mangsa tag ialah : 
Aina Ayunie
Wani
Aimie
Accecories*hadiah* dia semuanya Mira Kawaii yang sponsor tau . Anis nak necklace mustache tuu ! comel sgt-2 ! hehe , harap-2 menang necklace tu . Amin .

Jom kita join ramai-ramai !
Blogger Sheera Aya said...

thanks for joining anis. :)
btw, pastikan follow blog sponsor ye

http://mirakawaiishop.blogspot.com/

 
Blogger Sheera Aya said...

takpe anis. sis mmg remind camtu tu kat semua orang. jgn risau. :)

 
Blogger Budak Ewan said...

Thanks dude for invite me :)

 
Blogger Lala Lavenda said...

hi !
datang dari segmen yang sama
singgah + follow awak
meh tinggal jejak dkt blog kte plak :)

http://dialavenda.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html

 
Blogger Fizx Fiza said...

Datang dari giveaway yang sama :)
http://fizxfizaofficials.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html

 
Blogger fara tyqa said...

fara dr GA yg same .
singgah sini n follow .
gud luck ! =D

http://daxkechixsonly.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html

 
Blogger eymasu said...

terbang ke sini..jom dtg blog saya..(^_^)

http://eymasushoppe.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html

 
Blogger Sitidotshahira said...

Salam :) dari GA yang same . Gudluck ! ^^


http://diarybersepahku.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html

 
Blogger Secret Of Shaila said...

Salam..^^
Singgah dari segment yang sama..^^ jemput singgah+komen blog saya^^

http://secretofshaila.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html

 

Post a Comment