F A K E S M I L E

ENTRY ABOUT LINKS STUFFS BANNER CREDIT FACEBOOK NEWER OLDER +FOLLOW
GIVEAWAY






MY EARNING



You
GEMPAK Giveaway by Farah, Puteri & Ain
Thursday, 17 January 2013 - Permalink - {2}

Assalamualaikum semuaa ! hye hye hye . Hari ni Anis nak join satu giveaway yang GEMPAK ! tengok hadiah diaa , mmg gempak habiss lahh . Anis dah follow semua instruction . And thanks to adik Ain sebab invite akak untuk join . special invitation uolllsss . VVVVVIIIIPPPP . haha . k-2 . Jom tengok banner dia . :)


Ni bukti-2 Anis dah follow semua instruction . Akak just letak bukti page yang akak like tau adik . bukti akak follow blog , takde . hihi . malas nak tunggu lama-2 . huhu , tunggu 3 gmbr ni habis loading pun dah dekat onampolohminit . memang jenuhh den tunggu . haha .






Mira Kawaii Shop : 8779
Follower Blog Ain yang ke : 417
Facebook ID : http://www.facebook.com/iamtinygirl

Haa , apa lagii ? cepat-2 lah join sebelum tarikh tutup tau ! Semoga ada rezeki di giveaway Ain setelah ditewaskan dengan beberapa GA yang lepas . hoho . nak buat cam mana ? takde rezeki nak menang kan ?  hehe , bye !!
Blogger Sakinah ♥ said...

Datang dari GA yang sama :) http://norossakinah.blogspot.com/2012/12/gempak-giveaway-by-farah-puteri-ain.html Done follow you and good luck rakan seperjuangan :D

 
Blogger Nurul Ain Atikah said...

TENGAH TENGOK ENTRY ANDA.
PENILAIN SEDANG DILAKUKAN!

http://cikeyqa01.blogspot.com/

SILA SABAR BUAT SEMENTARA. :D

 

Post a Comment