F A K E S M I L E

ENTRY ABOUT LINKS STUFFS BANNER CREDIT FACEBOOK NEWER OLDER +FOLLOW
GIVEAWAY






MY EARNING



You
I wish ..
Wednesday, 2 January 2013 - Permalink - {2}

Assalamualaikum semua . erm , hari ni Anis rasa nak nangis je . Sebabbb , tadi Anis ada tengok 'seseorang' tu dia update status kat facebook . bukan sorang tapi dua orang . kawan sama kawan . Dia cakap cam ni . " belum dapat straight A , dah nak berlagak pandaiiii ~ " kebih kurang macam tu lahh .

Tapi , Anis tak tahu dia tuju kat sape . Tapi , Anis rasa macam dia tuju kat Anis and kawan-2 Anis je . Anis rasa macam nak pindah sekolah je . Tak sanggup dah Anis sekolah situ . Kalau Anis dapat asrama yang Anis mohon tu , Ya Allah , leganya . Tapi , lambat lagi nak tunggu keputusan keluar . hurm . cepat-2 lah keluar .

Macam-2 perkara buruk Anis lalui kat sekolah tu . rasa macam nak nangis je bila fikir balik . Kita buat baik , dia marah . Kita buat jahat dia nak marah jugak ? hurm . I wish i can go to boarding school right now . Yess , right now . Anis nak kawan-kawan Anis yang dulu .
Ya Allah , Kau kuatkanlah hambamu ini untuk menempuh segala dugaan itu , Ya Allah .
Assalamualaikum semua . :( *crying*
Blogger Yura said...

janganlah putus ase. Biarselah Yura pun selalu kena gak. Tapi lelame dia mst dtg kat kite punyer. Jangan terlalu mengharapkan sek baru, sbb kekadang sek baru tu lebih perghh dari sek lama. Jangan sampai kita ckp' aku lebih snggup kawan ngn dorang dari jd bdk baru kat sini'. Berdoalah moga Allah mentakdirkan sek yg terbaik utk kite :')

 
Blogger nurulakmal said...

Setuju dgn yura. Pindah sekolah bukan penyelesaian silap2 tambah mslh.be strong. Dugaan dtg mesti ada sebab. Mungkin anis nak dpt sesuatu y lebih baik tu.. :)

 

Post a Comment