F A K E S M I L E

ENTRY ABOUT LINKS STUFFS BANNER CREDIT FACEBOOK NEWER OLDER +FOLLOW
GIVEAWAY






MY EARNING



You
I'm KING Of Followers
Saturday, 6 July 2013 - Permalink - {13}



こんにちは, 안녕하세요 , Assalamualaikum.

Segmen ini dilancarkan oleh AtinVIP sendiri . Dimaklumkan bahawasanya segmen ini sudah pun bermula pada 1 Julai dan berakhir pada 31 Julai 2013 . Tujuan AtinVIP melancarkan segmen ini, bagi memudahkan kita semua beramah mesra bersama blogger-blogger lain yang mungkin kita tidak kenali tetapi ingin membaca kisah/diary kehidupan mereka.

Segmen ini juga dibuat kerana ingin melihat sejauh mana kerajinan kita untuk melawat/blogwalking blogger-blogger lain . Oleh kerana itu , AtinVIP akan menaikkan pangkat anda sebagai " I'm KING Of Followers " kerana anda telah melaksanakan kewajipan anda sebagai blogger.

Jika itu yang anda mahukan menjadi 'KING of follower' . Jom sertai segmen yang AtinVIP lancarkan.


Syarat-syaratnya :

1.  Warganegara Malaysia.
2.  Wajib follow blog AtinVIP , Atiqah , Intan. dan LIKE fanpage di bawah ini : 
     
3.  Buat entry bertajuk Segmen " I'm KING Of Followers "
4.  Copy coding entry yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry.
5.  Tinggalkan URL entry anda ke dalam ruangan komen entry ini.


Pemilihan pemenang dan jenis hadiah: 

1. Melihat jumlah follow blogwalking comment yang paling tertinggi akan memenangi topup RM20
2. Pemenang tempat ke-2 dan 3 akan menangi topup RM10.
3. Manakala tempat ke-4 dan 5 akan menangi topup RM5.
4. 2 pemenang saguhati akan dapat header percuma.
5. 8 pemenang saguhati akan dapat cursor percuma.
6. 5 pemenang saguhati , blognya akan direview.

*Jumlah kesemua pendapatan adalah 20. AtinVIP ingin mencari seramai 20 pemenang bertuah.

#___# Takkan tengok je? Jomlah Join!!!

Blogger Atin Tory said...

Terima Kasih,sudi2lah blogwalking
: Senarai Peserta " I'm KING Of Followers "

 
Blogger MEIYL HASHIM said...

salam... dr sg yg sama ... http://jmbelog.blogspot.com/2013/07/segmen-im-king-of-followers.html lawat dan komen saya pula ye...

 
Blogger cadburyhana94 said...

assalamualaikum :)

hyep .

join segmen yang sama .

dah follow awak .

do visit me back :D

http://cadburyhana94.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers.html

 
Blogger mis ekin said...

hye..dari segmen yg sama..done follow
good luck
http://misekin.blogspot.com/2013/07/segmen-im-king-of-followers.html

 
Blogger leogurl94 said...

Assalamualaikum , saya singgah sini jap :) follow sini ^^
sudi singgah lah sana :)
good luck ^^
http://mylife-leogurl94.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers.html

 
Blogger sizziey darliana said...

hai.. hai.. i'm candidates 2 ..
http://darlieyana.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers.html
jom blogwalking ..:)

 
Blogger FathynRzk said...

Dari GA yang sama : ) Done follow u.
http://akudreamgirl.blogspot.com/2013/07/segmen-im-king-of-followers.html

 
Blogger ♥ iqwa-niera ♥ said...

dari segmen sama :)

http://iqwa-niera.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers.html

 
Blogger Afiqah Junizan said...

Assalamualaikum :D . Saya datang dari segmen yang sama :) Follow sini XD

http://chocollyheart.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers.html

 
Blogger nur wanda Shuhada said...

done follow . Dari segmen yang sama . Jom follow GA lain2. Goodluck . Sorry panjang sangat senarai GA.
1. http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/06/mega-giveaway-indahnya-islam-by-nurul.html

2.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/segmen-im-king-of-followers.html

3.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/06/giveaway-bysaidah-yusuff.html

4.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/06/ga-ramadhan-by-kanvasdakwat.html

5.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/06/segmen-2-twitterwalking-blogwalking.html

6.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/06/de-juin-octobre-giveaway.html

7.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/06/first-mini-giveaway-by-liyana-jasmi.html

8.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/05/giveaway-kiyomi-teddy-store-by.html

9.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/segmen-jom-pilih-hadiah-raya.html

10.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/giveaway-ramadhan-by-nabilamedan.html

11.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/first-giveaway-by-kraf.html

12.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/syawal-giveaway-by-syazlia-fd.html

13.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/lucky-giveaway-by-jaja.html

14.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/i-love-giveaway-by-wwwnisakaycom.html

15.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/lets-join-hikayat-violet-sofia-giveaway.html

16.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/mini-ga-ramadhan-by-dedeq.html

17.http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/07/lets-join-hikayat-violet-sofia-giveaway.html



 
Blogger NARA ZULKIFLI said...

http://irahsecret.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers.html

Done follow here :D

 
Blogger تاج للخدمات المنزلية said...



شركة ركن الامثل 0502644550 لخدمات التنظيف ومكافحة الحشرات ورش المبيدات وقسم خاص لتسليك المجارى وكشف تسربات المياه بالمنطقه الشرقيه
تسعى لخدمتك وتهدف لراحتك نقدم افضل عمليات التنظيف بأجود الخامات والأجهزه اتصل بنا وتمتع بأفضل
منظر مبهر من نظافة متكاملة نحن افضل شركة نظافة نؤكد التميز ونحترف الآداء شركة ركن الامثل كافضل شركة تنظيف
نقدم لكم خدماتنا متكاملة ومستواها عالي الجودة إذا أردت أن يكون مقرك متميزاً ويلاحظه زائريك وعملائك اتصل بنا
وتجد كل تحتاجه من خدمات نحن ندرب طاقمنا على أصول المهنة وكيفية استخدام المعدات والمواد ونعمل بجد واجتهاد لنضمن لك خدمة راقية.


شركة تسليك مجارى بالخبر
شركة تسليك مجارى بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة تنظيف مجالس وكنب بالدمام
شركة تسليك مجارى بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالخبر
شركة كشف تسربات المياه بالخبر
شركة كشف تسربات المياه بسيهات وراس تنورة
شركة كشف تسربات المياه بالاحساء
شركة المثالية للتنظيف بالدمام

 
Blogger تاج للخدمات المنزلية said...



شركة التميز المثالي للتنظيف 0551844053 وتنظيف المنازل والشقق والفلل والسجاد والموكيت
وتنظيف للخزانات والمسابح بالخبر وكذلك تنظيف المجالس والكنب بالخبروتقديم كافة الخدمات المنزلية بالخبر

شركة تنظيف منازل بالخبر
شركة تنظيف فلل بالخبر
شركة تنظيف شقق بالخبر
شركة تنظيف سجادوموكيت بالخبر
شركة تنظيف مجالس وكنب بالخبر
شركة تنظيف منازل بالجبيل0565107454
شركة تنظيف مسابح بالخبر
شركة تنظيف فلل بالحزام الاخضر
شركة تنظيف شقق بالحزام الاخضر
شركة المثالية للتنظيف بالخبر


 

Post a Comment