F A K E S M I L E

ENTRY ABOUT LINKS STUFFS BANNER CREDIT FACEBOOK NEWER OLDER +FOLLOW
GIVEAWAY






MY EARNING



You
Meriahnya Bulan Jun ?
Sunday, 2 June 2013 - Permalink - {1}

Assalamualaikum semua . erm , semua masih dalam mood cuti kan ? Homework pun tak sentuh lagi . apatah lagi bukak buku . memang tak langsung . haha . Hari ni 2 Jun 2013 kan ? Tarikh yang Anis tunggu-tunggu . Apa yang special dengan tarikh ni ? Well , today is my birthday !

HAPPY BIRTHDAY TO ME ,
HAPPY BIRTHDAY TO ME ,
HAPPY BIRTHDAY TO ME ,
HAPPY BIRTHDAY TO ME ,


Terima kasih Ya Allah kerana memberi hambamu ini peluang untuk bernafas di muka bumiMu ini . 
Anis juga nak ucapkan Selamat Hari Jadi kepada semua blogger yang lahir pada bulan Jun ni . Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki . Amin . 
K lah . Sampai sini jelah coretan Anis pada masa ini . Bye . Assalamualaikum semua . Jazakumullahu khairan kathira .
#TEAMJUNE
Blogger Aisha Fauzi said...

Hye Assalammualaikum saya bw sini :)
Kalau ada masa jemput siggah blog saya dan tengok giveaway menarik yang dipaparkan :D http://twinkleeestar.blogspot.com/
Btw, let's join this awesome giveaway !


Jom rebut peluang menangi duit raya RM 50 !
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/menangi-rm-25000.html


Jom support saya sebagai blogger baru dengan join giveaway ini :)
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/1st-simple-giveaway-by-mrsluhan-and.html


Banyak hadiah menarik yang ditawarkan ! Gempak-gempak belakaa :D
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-by-puteri-nina.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/the-longest-giveaway-ever-by-ain.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/holiday-giveaway-by-nurin-aireen.html


Hadiah teddy bear gergasi sebagai tawaran ! Jom join sekarang :D
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html


Nak dress dari Softly Shop secara percuma ? Jom join giveaway ini ! :D
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/softly-shop-dress-giveaway.html

 

Post a Comment