F A K E S M I L E

ENTRY ABOUT LINKS STUFFS BANNER CREDIT FACEBOOK NEWER OLDER +FOLLOW
GIVEAWAY






MY EARNING



You
Exclusive Giveaway by Niena Sofea
Monday, 13 February 2012 - Permalink - {2}
  
tak jawab dosa . hari ni Anis nak post pasal giveaway lagi la..ayoyo..sudah bosan ya ?  
okey-okey..nak cakap pasal giveaway ni , , special nye giveaway ni ialah jengjengjeng !!
giveaway ni untuk perempuan sahaja . okey girls , tepuk tangan ! okey dah - dah.. bagi lelaki korang takleh join la . sebabnya syaratnya dah memang begitu , tuan empunya giveaway ni yang buatnya syaratnya..bukan saya . saya hanya join..hehe..okey , , cakap banyak pulak aku ye . 

senarai sponsor :
TARIKH TUTUP GA : 1 JUN 2012
sehari sebelum hari jadi aku . 

tapi bagi yang join giveaway ni jangan la confident sangat yang korang akan menang . nanti korang kecewa pula . Anis pun tak berharap sangat menang giveaway ni . kalau ada rezeki , dptlah menang . tpi kalau tak dapat takpe lah..kita jangan lah sedih-sedih pulak ye..
*tekan banner untuk join

Blogger Diera Tekikushika said...

hai, b/walking kat sini. gud luck ! jom singgah blog saya =)

 
Blogger Anis Amila said...

hehe , tq coz sudi lawat blog saya ni ,

 

Post a Comment