F A K E S M I L E

ENTRY ABOUT LINKS STUFFS BANNER CREDIT FACEBOOK NEWER OLDER +FOLLOW
GIVEAWAY






MY EARNING



You
‘’MegaGiveAway by Penmerah.com’’
Wednesday, 7 March 2012 - Permalink - {0}


hello ! ha , hari ni Anis nk join giveaway .. NK MENANG HADIAH  ! hadiah dia banyak taww ! 60 hadiah !

klik banner untuk terbang ke blog akak Penmerah !

banner format21 400x198 banner format2

sponsor :




saya ada terbaca blog akak Nisa Kay .
dia pun ada tulis pasal giveaway ni , tak silap saya dia sponsor beg pack ! terbeliak mata saya tengok beg pack tu , siyes saya ckp ,, mmg cantik , tu sebab terus join giveaway ni ! cuma nk dapatkan begpack tu je , wana pink pulak tu , my fav colour ! perempuan , biasa la kan ? <Winkwink>


 Hurm , apa lagi termenung kat sini , jom terbang ke blog Penmerah n join the giveaway ! zoom ! 

saya nak tag :
Fizza 
Adibah 
Nurrul 

Post a Comment