F A K E S M I L E

ENTRY ABOUT LINKS STUFFS BANNER CREDIT FACEBOOK NEWER OLDER +FOLLOW
GIVEAWAY






MY EARNING



You
Segmen : Nak Header Free dari Iza Zaty (PART2 )
Friday, 29 June 2012 - Permalink - {0}
Assalamualaikum semua . kemain pantas lagi aku menaip entry ni , padahal baru balik tuisyen , kat tuisyen tadi ngantok sangat-sangat sampai tak sedar terlelap sekejap . haha , bila ingat balik , lawak jugak tadi time aku terkejut dari tidur kat tuisyen , tuisyen malam mmg ngantuk , k dah stop mengarut kat sini ANIS ! starightttt to the point , aku nak join Segmen dari iza zaty , header free , walaupun aku pandai buat header *header buruk aku pandai lah buat* , tapi header dia memang kreatif di mata aku ,


Detail Header yang saya nak :

- Ayat untuk letak di header :Miss Blogger
- Jenis Font : Font A
- Code Warna : 70ffe0  , ffade4
-doodle/gambar transparent : http://3.bp.blogspot.com/-oZIEGty-jms/T1iII0oN77I/AAAAAAAAAwM/RRKWQjvlBzo/s250/pink1.PNG
- lain lain tambahan : awak buat yang header tu kan , awak selang seli kan warna dia boleh ? biru , pink . ikut kod warna yang saya bagi.


So , siapa yang nak join , silalah tekan banner kat atas tu , dan tarikh tamat nya ialah HARI INI ! 30/6/2012 (pukul 2:00 PM)  k bye awok! Join yee ,

Post a Comment