F A K E S M I L E

ENTRY ABOUT LINKS STUFFS BANNER CREDIT FACEBOOK NEWER OLDER +FOLLOW
GIVEAWAY






MY EARNING



You
eh , nama kita Anis Amila lahh .
Tuesday, 3 July 2012 - Permalink - {1}
aww comelnyaa !
Assalamualaikum semua ! eh , dah join GA anis ? baguslah kalau dah join , :D lama tak tulis entry kat blog ni , adapun entry pasal GA kan , kan ? kira nih first entry kot . hoho , first , cuba korang tengok tittle entry hari ni , Anis nak cerita masa hari tu . Back To Pastt -- >

hari tu , masa perhimpunan . cikgu panggil nama untuk ambil sijil pertandingan drama . kami tak menang . cikgu sebut nama sorang-sorang , dan kini tibalah giliran aku , dan cikgu meyebut namaku dengan yakinnya , Anis Amira . maka , aku pun bangun dan dalam hati berbisik " nama saya Anis Amila lahh , bukan Anis Amira " . nak tergelak aku dengar nama tuu , maybe cikgu tak pernah dengar nama Anis Amila kott ? tu sebab tertukar jadi Anis Amira .

banyak kali dah orang sebut nama aku salah , macam-macam nama , Anis Amira lahh , Anis Amilia n banyak lagi , tak ingat dah denn , harap korang pun tak salah menyebut nama aku , yeah , remember k , ANIS AMILA .
Blogger Eira Shamiera said...

GIVEAWAY TERHANGAT DAN TERKINI!!
ADA Pashmina,Bawal 2 tone ,Topup RM 5 ,2 Hadiah misteri,Keychain handphone,tudung 'obama' DAN BNYK LAGI..JOM TEKAN SINI -->> http://ga-contestdansegmen.blogspot.com/2012/07/1st-giveaway-by-wawa.html

 

Post a Comment

aww comelnyaa !
Assalamualaikum semua ! eh , dah join GA anis ? baguslah kalau dah join , :D lama tak tulis entry kat blog ni , adapun entry pasal GA kan , kan ? kira nih first entry kot . hoho , first , cuba korang tengok tittle entry hari ni , Anis nak cerita masa hari tu . Back To Pastt -- >

hari tu , masa perhimpunan . cikgu panggil nama untuk ambil sijil pertandingan drama . kami tak menang . cikgu sebut nama sorang-sorang , dan kini tibalah giliran aku , dan cikgu meyebut namaku dengan yakinnya , Anis Amira . maka , aku pun bangun dan dalam hati berbisik " nama saya Anis Amila lahh , bukan Anis Amira " . nak tergelak aku dengar nama tuu , maybe cikgu tak pernah dengar nama Anis Amila kott ? tu sebab tertukar jadi Anis Amira .

banyak kali dah orang sebut nama aku salah , macam-macam nama , Anis Amira lahh , Anis Amilia n banyak lagi , tak ingat dah denn , harap korang pun tak salah menyebut nama aku , yeah , remember k , ANIS AMILA .
Blogger Eira Shamiera said...

GIVEAWAY TERHANGAT DAN TERKINI!!
ADA Pashmina,Bawal 2 tone ,Topup RM 5 ,2 Hadiah misteri,Keychain handphone,tudung 'obama' DAN BNYK LAGI..JOM TEKAN SINI -->> http://ga-contestdansegmen.blogspot.com/2012/07/1st-giveaway-by-wawa.html

 

Post a Comment