F A K E S M I L E

ENTRY ABOUT LINKS STUFFS BANNER CREDIT FACEBOOK NEWER OLDER +FOLLOW
GIVEAWAY






MY EARNING



You
Cik Lyeen's Giveaway
Tuesday, 27 November 2012 - Permalink - {16}
Assalamualaikum . Selamat pagi semua . ceriakan pagi anda semua dengan satu senyuman . :) join GA lagi hari ni . tengok banner jomm ?


awww , comelnya banner yang kak Lyeen buat . serius . satu pujian ikhlas dari hati tanpa paksaan . ^_^

Nak tengok hadiah apa yang mungkin akan jadi milik korang ?
  • Tudung Bawal Balqis/Roses
  • Syria Balqis/Roses
  • Shawl Half Moon Sakura
  • Shwal Half Moon Rose
  •  Shawl Tiara
  • Shawl Sophie
  • Tudung Chiffon
  • Tudung Bawal Pelangi
  • Tudung Bawal Checkers
  • Tudung Bawal Beads
  • Tudung Bawal Printed
  • Syria Chiffon 
  • Pashmina
  • Inner

Anis nak tag beberapa orang blogger . 
Jom ramai-2 pakat join yer . Anis dah join , anda semua bila lagi ? banyak hadiah ohsemm menanti anda semua .
Blogger Nur Amiera said...

bw dari segmen yg sama..
jemput singgah dan tinggalkan jejak di blog sy pula :)

http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

 
Blogger Iezwa Wawa said...

Hyep! Datang dari GA yg sama. Jemput ke blog wawa
http://chocofluxuryga.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

..> Jemput jgak join GA wawa. Bnyk hadiah menarik untuk anda~
http://chocofluxuryga.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tambah-followertwitter.html

 
Blogger secret of us said...

salam..^^

datang + follow dari segment yang same..

Jom ke blog saya..
http://secretshaila.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

 
Blogger Fyzaa Chicc said...

Salam , Hi ! BW dari segmen yang sama , done follow your blog , niceeee !


http://fyzaachicc.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

 
Blogger Farhah Nurhanis said...

Assalamualaikum . Datang dari segmen yang sama . BW sambil Follow . Jom ke blog Hanis pulak .

http://xoxo2905.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

 
Blogger wawa said...

hai.. saya datang dari segmen yang sama..
jemput ke blog saya.
http://seraazwa.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

 
Blogger saadah said...

hai , saya datang dari GA yang sama dan satu cupcakes dengan awak .. harap awak dapat follow ngan bw to my blog !

 
Blogger Nur Syahira said...

hai..sy dtg utk drop comment di sini..

jom balas kunjungan di blog sy ? tinggalkan sepatah dua kata ke?? kalau sudi la T_T

http://imnursyahira.blogspot.com/2012/11/ga-cik-lyeens-giveaway.html

 
Blogger Nur Insyirah ★ said...

Assalamualaikum :)
Good luck oke ? Jngan lupa jejalan di blog saya pulak yer ^_^

http://meinestorie.blogspot.com/2012/12/cik-lyeen-giveaway.html

 
Blogger NURUL IZZATI said...

dari GA yang sama . jangan lupe singgah n follow blog zati ye ..:)

http://sicomotizati.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

follow me :)

 
Blogger Nur Haziqah said...

http://luahanhatiwanitaidaman.blogspot.com/2012/12/segmen-by-cik-lyeens.html

sila lah komen dari segmen yg sama..

 
Blogger Nadrah Zulkifly said...

Salam, hiii > . <
Saya dari kumpulan 16 (Cupcakes Yam)
dari segmen yang sama <3
Jom BW ke blog saya jugak :D
http://nadrahzulkifly.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway_6.html

 
Blogger Amna for short said...

hi dear .saya dari kumpulan 16 .dari segmen yang sama.jom bw dan visit saya pulak comelll :) http://amnas-amin.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

 
Blogger eyka said...

Salam perkenalan,datang dari GA yg sama.. Sy group Cupcake Limau.. Jemput singgah yee... http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

 
Blogger Niena Sofea said...

Assalamualaikum .. ^.^
Niena singgah sini ..
Datang dari GA yang sama , http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html
Niena dah follow , jom follow semula .. =)

*sila abaikan jika dah follow .. =)

 
Blogger emma michiyo said...

DARI CUPCAKE LIMAU yummy:P
dari GA awesome tu
jom singgah sini... x rugi.... sy dah follow awak.. jom follow sy pulak.. http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

saya tag awak

tlg like juga entry tu ye :P

 

Post a Comment