F A K E S M I L E

ENTRY ABOUT LINKS STUFFS BANNER CREDIT FACEBOOK NEWER OLDER +FOLLOW
GIVEAWAY






MY EARNING



You
Suprise !
Wednesday, 28 November 2012 - Permalink - {1}
Assalamualaikum and selamat pagi semua . k , Anis ada perancangan nak buat something lahh lepas Segmen Anis selesai . SOMETHING ? ape tu ? adalahh ~ tu sebab tajuk dia SUPRISE . nak bagi suprise kat uallss lahh .

Tapi tak tahu lahh , Suprise ke tidakk . haha , okeylahh . Anis nak bagi tahu jugaklahh . tak best peram lama-2 . sebab nanti akan di bagitahu juga .

ok , Anis decide nak Follow and BW semua blogger yang tinggalkan link dan follow Blog Anis yang buruk ni. So , don't worry lahh . tak perlulah uallss resah gelisah . In Syaa Allah , kalau takde problem , Anis akan start buat minggu depan . yess , minggu depan wok .

Anis akan listkan , then Anis follow . kalau korang nak follow blogger-2 lain yang Anis listkan pun bolehh . Tapi ini bukan segmen k . So , maybe takde hadiah . :(

K lahh , stop here for right now . Assalamualaikum .
Blogger alia syuhada said...

alia tinggalkan link . hehe >.< http://alia-adasyuha96.blogspot.com

 

Post a Comment