F A K E S M I L E

ENTRY ABOUT LINKS STUFFS BANNER CREDIT FACEBOOK NEWER OLDER +FOLLOW
GIVEAWAY






MY EARNING



You
GIVEAWAY BY SAYAIYLIA LADY'S CABINET SHOPPE
Saturday, 15 December 2012 - Permalink - {1}
Assalamualaikum . wuhhhu ! Lama giloshh Anis tak join GA . so , hari ni nak join satu GA yang Anis rasa messtiiiiii Anis join . Kenapa ? Tunggu n baca sampai entry ni habis yoo ? Bagi yg nak join sila tekan banner memukau kat bawah ni . :)


Ok , Anis dah fall in love dengan baju ala-ala KOREA ni . comelllsss ! And syarat-2 nya cukup mudah . Anis dah ikut instruction dia . And lagi satu , Anis ada bagi tahu tadi kan ? kenapa Anis rasa messtttiiiiii join GA ni . Sebabnya setiap orang yang join , dapat baucar RM 5 untuk shopping ape2 je dekat on9 shop akak ni . wuuhhuu , That's why Anis nak join . sebab baju-2 dia semua cantik-2 .  

Now sesi menge-TAG .

Haraplah menang salah satu hadiah . tapi Anis tak kisah sgt sebab Anis dapat baucar RM 5 tu pun dah kira ok .  :) K lahh . Bye-bye !   *Join tau*



Blogger saya said...

hai dear,thanks join :D

pemenang akan diumumkan 11/1 nanti :)

 

Post a Comment