F A K E S M I L E

ENTRY ABOUT LINKS STUFFS BANNER CREDIT FACEBOOK NEWER OLDER +FOLLOW
GIVEAWAY






MY EARNING



You
Senarai Pemenang Segmen Up-Kan Follower & Tambah Kenalan
Sunday, 9 December 2012 - Permalink - {3}
Assalamualaikum . hye , seperti yang sedia maklum , Anis ada bagi tahu kan yg pemenang bagi segmen Anis & Aina akan diberitahu hari ni . So , here we go .




Ok , yang 3 orang ni dapat header dari Anis . 


Give your information :
Perkataan :
Warna*sila bagi kod warna*:
Tambahan*doodle and anything else*:

now , 10 orang yg dapat hadiah review blog .


5 Blog *Anis*
http://ezatichumel.blogspot.com
http://hananhadila.blogspot.com
http://diadynn.blogspot.com
http://putraamirulgafimmers.blogspot.com

Ok , untuk pemenang riview blog tu , akan dihandle oleh Anis n Aina . Kami akan bahagikan kepada dua . Anis ambil 5 Blog n Aina 5 Blog . Yang tak menang , jangan sedih sebab ini hanyalah segmen . Dan hadiahnya biasa-biasa aje . Tujuannya hanyalah untuk tingkatkan trafik anda dan menambah kenalan sahaja. Anda janganlah berputus asa . Banyak lagi Segmen n Giveaway yg dianjurkan oleh para blogger yg lain . Apatah lagi , time cuti ni . mmg berlambaklah . Tak percaya ? Sila lihat di cbox Anis . Beberapa orang blogger tinggalkan link GA / Segmen mereka . hehe , Anis pun tak berkesempatan nak join . K lahh . Assalamuaikum .
Blogger мιƨƨ-αωɛƨσмɛ said...

Alhamdulillah! Terima kasih! Saya menang blog review! ^^

 
Blogger Anis Amila said...

мιƨƨ-αωɛƨσмɛ : hehe , nanti Aina akan review blog awak di blog dia . :)

 
Blogger hananhadila said...

alhamdulillahh belog hanan akan diriew . hehe . sukeenyee

 

Post a Comment