F A K E S M I L E

ENTRY ABOUT LINKS STUFFS BANNER CREDIT FACEBOOK NEWER OLDER +FOLLOW
GIVEAWAY






MY EARNING



You
New Look Again !
Tuesday, 25 December 2012 - Permalink - {2}


Assalamualaikum . hye readers ! wuuu , seperti yg anda semua sedia maklum , Anis ni mmg seorang yang jenis tukar skin . haha , PANTANG nmpk skin yg comelss dan 'memanggil-manggil' Anis untuk menukar skin . haha .

So , macam mana dengan skins baru ni ? agak-2 ada yang jealous tak ? Tittew teringin nuckxx adewx skins yunkx cumelsxxx ! *Sila lempang* Jealous denagn blogger-2 yang ada skins gojes-2 . semuanya awesome .  Huhu , almost 3 hours jugaklah Anis duk depan lappy semata-mata nak tukar skins . Sambil layan cerita Hantu Kak Limah . haha , gua gelak-2 tak ingat dunia beb .*suara gangster habis* Tak bosan tengok cerita tu . haha , lari topik lah pulak !

ok , sambung balik . Banyak yang Anis tukar kod ni . Tapi , tak siap lagi renovate . sebabnya ada kod yang Anis simpan dalam lappy tu . code dari blogskins yg lama . Sekarang tgh tulis entry menggunakan komputer.  Terima kasih kepada Kak Wana . kebnyakan code Anis guna drpd tuto kak Wana .

Blog ni ada air hujan . Bagi Anis sedikit menganggu kot . So , cadangan korang cam mana , Should i remove it ? rasa nak remove je . And , blog ni ringan kan ? sebab Anis ada letak satu kod tu . Nanti lepas ni Anis buat tuto okeyhh ?  dan anda akan lihat hasilnya lepas letak kat blog . wuuu , sukaaaa !

k lahh , Bye !
*Heyy you ! jangan dok gatai bukak page source hampa nahhh ! nak ambil kod ape-2 , bagi tau di cbox dulu . tidakpun request tuto . In Syaa Allah , ada kelapangan masa , Anis akan buat secepat yang mungkin.*
Blogger мιƨƨ-αωɛƨσмɛ said...

comel! ^^

 
Blogger Anis Amila said...

hehe , terima kasih мιƨƨ-αωɛƨσмɛ !

 

Post a Comment