F A K E S M I L E

ENTRY ABOUT LINKS STUFFS BANNER CREDIT FACEBOOK NEWER OLDER +FOLLOW
GIVEAWAY






MY EARNING



You
Senarai Pemenang New Year Giveaway By Anis Amila
Wednesday, 13 February 2013 - Permalink - {26}
Assalamualaikum semua . fuhh , penatnya . Sampai rumah tadi pukul 5.30 pagi wey . Ok , back to the topic guys . Hari ni Anis nak  update senarai pemenang . Doakan yer agak link anda ada di senarai pemenang ni ! And bagi yang tak menang tu , jangan lah benci Anis . And jangan lah putus asa tau ! Anis pilih pemenang ni guna random . So , are you ready ?! Anis cuma letak gmbr random ni setakat yang Anis larat tau . harhar .

2 orang pemenang Doodle dari Azzah :




1 orang pemenang Plain Chiffon Dress dari Zea Rea :



5 orang pemenang Tudung Bawal Polkadot Sulam dari Mulawa Fashion :







1 orang pemenang blouse dari Wardrobe Collection :



1 orang pemenang pin comel from Comel Collection :



2 orang pemenang header comel dari Felt Craft Art II :




1 orang pemenang Charcoal Mask dari Siti Fatimah :



1 orang pemenang edit template dari Amirul Aimaduddin :



Voucher RM 5 kepada semua peserta Giveaway ni dan Voucher 10% untuk perfume (5 orang ) NA Collection






1 orang pemenang Tribal Blouse dari Emerald Outlet :



5 orang pemenang cursor bergambar / tulisan dari Hamba ALLAH .







1 orang pemenang topup RM 5 dari Anies Haziqah :



3 orang pemenang Cursor dan 2 orang pemenang review blog dari Nur Hanim :







1 orang pemenang Ring Mustache dari Mustachic :



Semua peserta mendapat Voucher 5 % dari Anseneda Shop's . 

5x bloglist dari Miya :


1 orang pemenang topup RM 5 dan 2 blog di-review dari NFH :


2x bloglist selama setahun dan 2x review blog dari Fiza :


1 orang pemenang Dress dari Myra Shawl : 



Bagi yang menang barang yang perlu diposkan tu sila pm para sponsor tau . bagi mereka detail seperti ini . Sila hantar secepat yang mungkin tau . :) Kalau lambat hntr detail , hadiah yang korang menang tu mungkin diberikan kepada orang lain . hewhew , So , hntr cepat-cepat tau ?

Nama :
Alamat :
No . Telefon :

Bagi yang tidak mendapat apa-apa hadiah , Anis ingat nak bagi hadiah animated banner . Boleh ? Kalau boleh , Anis nak semua orang dapat hadiah , baru terasa adil . huhu . Banner dia mcm ni .


Detail yang diperlukan :
Perkataan :
Font :
Warna Background : 
Doodle :

Bagi yang menang header , doodle , and cursor . Korang just bagi detail yang diperlukan seperti apa yang korang nak ok ? :) Bye Semua . Assalamualaikum .
Blogger AZLINA HAPIP ! said...

salam...sy no 46...na redeem pd sponsor mne yer..? :)

 
Blogger Nur Syazana zanaSya said...

ALHAMDULILLAH SYE MNG :)

 
Blogger Sakinah said...

tq :D and tahniah kpd yg lain :D

 
Blogger Anis Amila said...

@Azlina Hapip ! : Erm , kalau bloglist tak payah inform . Nnti Anis sendiri akan bagi tahu kepada para sponsor tu . :)


 
Blogger Purple Lash said...

Ermm , boleh tukar hadiah takk ?
Hadiah saye ditukar kpd Felt Craft . Animated banner pon okay gak .Saye no. 31 .

 
Blogger abe amir said...

saya no 45

 
Blogger Anis Amila said...

@Purple Lash : maksud awak , awak taknak hadiah header tu , tapi nak animated banner ? Boleh je . :)

@Abe Amir : hehe , awak dpt ring kan ?

 
Blogger Nur hanim said...

Pemenang review blog by hanim tahniah ye! hanim dah review korang http://nurhanim-ehier.blogspot.com/2013/02/blog-review-pemenang-new-year-ga-by.html :D bw jom! untuk pemenang cursor, pm fb hanim :)

 
Blogger Min Adya said...

Pemenang voucher mcm mana ye?

 
Blogger Anis Amila said...

@Min Adya : erm , tak silap saya .
Kalau voucher , dia boleh ditebus bila kita nak beli apa-apa kat on9 shop dia .. macam kalau kita nak beli baju , harga dia RM 30 . then dia bagi discount 15% . Tapi , kalau awak tak nak voucher tu , saya bagi hadiah animated banner , nak ? . Sebab saya tahu , tak semua orang nak guna voucher tu kan ?

 
Blogger Purple Lash said...

Saye dpat hadiah Voucher 10% untuk perfume. Awak buatkan header untuk saye boleh ? Tulis kat situ Syaza Afrina , okay ?

 
Blogger Tashyra Sha said...

nak tanya ohthrillers.blogspot.com tu menang review atau topup?
balas kat cbox saya boleh?
thank you.

 
Blogger Anis Amila said...

@Puprle Lash : Boleh :) .. boleh bagi detail terperinci ?
Jenis Tulisan :
Warna :
Sebarang Tambahan : cth : Doodle

Tashra Sha : Saya dah balas di cbox awak .

 
Blogger Husnalyas said...

Dapat tudung bawal polkadot sulam. Thanks anis n random sebab pilih sy. hehe :D

 
Blogger Nur Zahirah said...

saya menang tudung bawal polkadot.alhamdulilah.syg kak anis amila!

 
Blogger wan niahix said...

Alhamdulillah...

yay... yay... nanti blog ade orang review... hehe...

terima kasih Admin dan para sponsor...

"keep smiling"
^_^

-Wan Niahix-

 
Blogger Nur Zahirah said...

nk banner mcm bulat tw

 
Blogger Nur Zahirah said...

Perkataan : Jom Datang Blog Eyra .. Stay Cute ^_^
Font : macam akak punye contoh
Warna Background : macam akak punye contoh
Doodle : perempuan tengah peace

 
Blogger Anis Amila said...

Husnalyas : hehe , sama-sama . :)

Nur Zahirah : Tahniah dik :) hewhew .
Boleh , nnti akak buat ye :)

 
Blogger Nur Zahirah said...

yey !!! thanks akak comel belebam :)

 
Blogger Irah Zahirah said...

alhamdullilah menang .. nak banner jugakk ! hihi . boleh tak ??

 
Blogger Anis Amila said...

Nur Zahirah : Most welcome dik . :) haha .

Irah Zahirah : bolehh :) Nak bentuk mcm mana ? mcm-2 bentuk ada . just give me the detail ok ? :)

 
Blogger Nur Zahirah said...

kak saya nak doodle boleh?kena bayar ek?saya nak doodle perempuan tgh main i phone boleh?

 
Blogger Nur Zahirah said...

Perkataan : Jom Datang Blog Zahirah ..
Peace Yaw!
Font : macam akak punye contoh
Warna Background : macam akak punye contoh

yang ini lain punye!akak jangan letak nama iyra ye letak zahirah!!!!!

 
Blogger JIBA SUHA said...

Maaf lambat , sempat lagi tak tuntut hadiah ?

Nama : NAJIBAH NASUHA MOHD KHAIR
Alamat : NO 904-1 BATU 2 3/ 4 , SEMABOK , melaka

No tel : 0126742588

Pape naty inform kat fon ea . Text ^^

 
Blogger Meyra John said...

Hai. :) Salam perkenalan. Mari join sini. ^^

http://meyrajohn.blogspot.com/p/jointhiscontest.html

Untuk tingkatkan pageview, followers and traffic korang meningkat hingga tahap AWESOME!!

http://meyrajohn.blogspot.com/2013/03/segment-lick-exchange-affie-by.html

Thanks dear!!

 

Post a Comment