F A K E S M I L E

ENTRY ABOUT LINKS STUFFS BANNER CREDIT FACEBOOK NEWER OLDER +FOLLOW
GIVEAWAY






MY EARNING



You
Lamanya ?
Sunday, 10 March 2013 - Permalink - {2}
Assalamualaikum semua . Hai apa khabar ? Ya Allah , lama gila Anis tak menaip . Almost a month kan Anis tak menaip . Padahal hari-2 Anis buka blog . Bila nak menaip , time tu lah line tak berapa nak ok . Alhamdulillah , hari ni dapat jugak Anis menaip .

Well , siapa yang perasan blog Anis ni dah tukar skin kan ? harhar , sekian lama tukar skin baru sekarang nak cerita . haha #LOL . Act , Anis tempah dekat Sandra . hehe . sebabnya Anis dah lupa nak edit kat mana apa semua tu . Yelah , sebabnya Anis lama sangat dah guna blogskins .

Tiba-2 Anis jadi rindu nak guna template biasa . Rasa macam guna blogskins ni tak best . sebabnya blogskins tu bukan Anis yang buat sendiri . pastu ramai yang guna blogskins sama . hehe . So , Anis decide nak guna template Denim .

Hurm , mula-2 design dia lain . Tapi Anis gatal nak tukar . Header create sendiri . Footer pun . Navigation pun . harhar . Navigation pun tak berfungsi lagi . Rasa malas yang teramat sangat nak edit . Apa nak jadi pun tak tahu . Dahlah update entry sebulan sekali . Ishhh Ishh .

Anis tengok adalah jugak yang sudi singgah di blog usang ni . Tinggalkan link . hehe , Terima kasih . :) Anis singgah tiap-2 blog yang tinggalkan link mereka di cbox . cuma Anis tidak membalas di cbox mereka balik ataupun komen mana-2 entry . Ya , boleh digelar silent reader lah . hehe . :) In Syaa Allah , sedang melatih diri supaya membalas di cbox dan komen blog balik .

Hurm , sebenarnya tak puas nak menaip , kalau boleh nak taip entry panjang-2 . Nak luahkan segalanya . Pasal Exam . Yes , talk about exam . Fuhh , exam form 4 susah gila bagai nak rak . Rasa tension pun adoo . Lagi-2 subjek Elektif . Bio , Kimia , Fizik and addmath . Seriously , lepas habis exam masa hari Jumaat haritu , rasa macam beban dah takde . Lega sikit rasa .

Apa-2 pun , Anis kalau boleh nak kurangkan main internet . Imagine , EVERYDAY i'm using internet .. Facebooking , Blogging , Twittering . Twitter tak selalu lah . huhu . Bila Anis nak spend time untuk study ? Bila fikir balik , I was like , '' Anis when you spend your time for study ? '' " Apa yang dah jadi ni ''Hurmm , muhasabah diri sekejap . huhu .

K lah . till then . Wish me luck ya !! Assalamualaikum semua . :)
Blogger tenku butang said...

he3.. mcm teman mula2 dulu.. skrg dh hari2 nk update klu bole.. =P

saja singgah sini n komen.. jom singgah blog teman n klik2 jom.. =) salam kenal yea..

http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/jom-main-kelik2-nak-u-kelik-i-i-kelik-u.html

 
Blogger Nur Syazana zanaSya said...

Best nye bce entry dye.. Jom sggh blog kite n join segmen yg ade

http://nursyazana26.blogspot.com

 

Post a Comment